ZAMÓW CATERING W TITO NA IMPREZĘ FIRMOWĄ, RODZINNĄ BALANGĘ CZY 18 URODZINY. PRZYGOTUJEMY MENU SKROJONE NA TWOJE POTRZEBY, DOWIEZIEMY, ZADBAMY O WSZYSTKO NA MIEJSU. DODATKOWO MOŻEMY ZAMÓWIĆ STOŁY, OBRUSY, POKROWCE, PORCELANĘ, SZKŁO I POMÓC CI W PRZYGOTOWANIU EVENTU.
CATERING OD KILKU DO KILKUSET OSÓB A W NIM:
- KORECZKI
- PRZEKĄSKI
- PRZEKĄSKI TYPU FINGERFOOD
- ZUPY
- SAŁATKI
- DANIA CIEPLE
- DESERY
- NAPOJE B.ALKOHOLOWE
- PIWA
- WINA
PRZYKŁADOWY CATERING NA 150 OSÓB - EVENT W STYLU STANDING PARTY:
> PRZEKĄSKI TYPU FINGERFOOD - podana cena dotyczy 10 sztuk
- tatar wołowy na grzance
- śliwki zawijane w boczku
- tartinki z marynowaną kaczką i karmelizowaną gruszką na kozim serze
- crostini z pate z wątróbki i kaparem
- tatar ze śledzia na pumperniklu
- śledź korzenny z kiszonym burakiem na grzance
- tatar z łososia
- ceviche z pstrąga z ogórkiem i chilli
- babeczki z borowikami i omułkami
- krewetka black tiger na koktailu bazyliowym
- roladki z cukinii z wędzoną ricottą i miętą
- karmelizowana śliwka w panierce z koziego sera i pistacji
- crostini z musem buraczanym i serem pecorino
- roladki z buraka z ricottą bazyliową i orzechem włoskim
- ricotta wędzona z karmelizowaną cebulą na focacci
> PRZEKĄSKI
- tartaletka z serem gorgonzola, taleggio i z czipsem ze spianaty picante
- vitello tonato z sosem tuńczykowym i kaparami
- tatar z kaczki z koprem włoskim i marynowaną cebulką
- deska serów włoskich
- deska wędlin włoskich
- carpaccio z łososia z pistacjami w miodzie z dresingiem cytrynowym
- boczniaki po grecku
- tarta z gruszką i gorgonzola
- kisz lotaryński (tarta z boczkiem i cebulą)
> KORECZKI - podana cena dotyczy 30 sztuk
- krewetka / arbuz / bazylia
- salamino / mango
- arbuz / feta / mięta
- marynowana gruszka / szynka parmeńska
- pomidor / mozzarella / bazylia
> ZUPY - preferowana ilość 1000 ml
- krem z cukinii z grisini
- krem z borowików z grzankami
> SAŁATKI - podana cena dotyczy 1000 ml
- insalata mista (mix sałat / oliwki / pomidorki / oliva ev)
- sałatka z kozim serem, marynowaną gruszką, burakiem i dresingiem pomarańczowym
> DANIA CIEPŁE
- lasagna bolognese - minimalne zamówienie blacha 60 porcji - cena za porcję
- gnocchi nadziewane kozim serem i truflą w sosie miętowym - cena za porcje
> DESERY
- tiramisu
- tiramisu piernikowe
- cannollo siciliano
- pana cotta waniliowa z likierem bombardino
- pana cotta z musem malinowym
- tarteletka z masą makową, ganachem z białej czekolady i mandarynką
- babeczka z białą czekoladą i prażonymi migdałami
- mini brownie z masłem orzechowym
- mini serniczek na spodzie korzennym, białą czekoladą
- mini miodownik
> NAPOJE
- soki owocowe 100 % w karafkach 1L
- woda aqua panna / san pellegrino 0,25L
- kawa na kapsułki z ekspresu Nespresso
- herbata Sir Williams w dzbankach 1L