BRUSCHETTA Z POMIDORAMI | 1700 |
CICCHETTI (6 sztuk) charakterystyczne dla Wenecji przekąski typu fingerfood podawane na focacci własnego wypieku - daj się zaskoczyć kompozycją |
1800 |
FOCACCIA Z CZOSNKIEM, ROZMARYNEM, OLIWĄ | 2100 |
CARPACCIO Z BURAKA kozi ser / karmelizowane orzechy włoskie / rukola / dressing pomarańczowy
|
2900 |
DESKA WĘDLIN WŁOSKICH podawana z konfiturą, suszonymi pomidorami, cebulkami borretane |
3600 |
FRITTO MISTO sardynki / kalmary / krewetki podawane z sosem aioli |
3700 |
DESKA SERÓW WŁOSKICH podawana z konfiturami, suszonymi pomidorami i cebulkami borretane |
3900 |
PANINO DON PABLO szarpana wieprzowina, ciabatta, aioli, rukola, suszone pomidory, kapary, balsamico |
3900 |
CARPACCIO WOŁOWE - beef carpaccio z rukolą / kaparami / grana padano i dressingiem |
4200 |
DESKA ANTIPASTI (dla 2 - 4 osób) podawana z konfiturami, suszonymi pomidorami, cebulkami borretane |
6900 |